Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΛΙΣΤΕΣ ΛΙΣΤΕΣ ΛΙΣΤΕΣ

Όλη μου τη ζωή κάνω λίστες!Κι επίσης απαριθμώ , δηλαδή 1 ,2 ,3 κ.τ.λ.Ψυχαναγκασμός αποτέλεσμα παιδικών τραυμάτων από το σχολείο , που για να θυμάμαι τα 38.000.000 αίτια του τάδε πολέμου και να είμαι σίγουρη ότι δεν έχω ξεχάσει να παπαγαλίσω κανένα σημείωνα νουμεράκια δίπλα τους.(BTW κάπου στη μπλογκόσφαιρα έχει πάρει το μάτι μου ένα blog μόνο με λίστες.Νομίζω πρέπει να βρω τον ιδιοκτήτη του!Σίγουρα θα έχουμε κι άλλα κοινά...)Το τί δούλεμα έχω φάει δεν λέγεται για αυτή την προσφιλή μου συνήθεια..Αφού καμιά φορά λέω ΠΡΩΤΟΝ , χωρίς να υπάρχει ΔΕΥΤΕΡΟΝ!

Σύνταγμα αυτές τις μέρες θυμίζει επίσης σχολείο!Πρώτον ,γιατί έχω πετύχει όλους σχεδόν τους παλιούς μέχρι και τους πάααρα πολύ παλιούς συμμαθητές μου
και δεύτερον,γιατί έχω να διαδηλώσω για κάτι από εκείνα τα χρόνια.Τότε δε είχαμε φτιάξει και πανό και φοράγαμε όλοι τα ίδια μπλουζάκια κι ουρλιάζαμε all we are saying is give peace a chance!Καλά αξέχαστο θα μου μείνει το τρέξιμο που είχαμε ρίξει ,όταν φυσικά ξεκίνησαν τα όργανα ,τα δακρυγόνα και οι αναρχοαυτόνομοι τον πετροπόλεμο!Επιβίωσα και από αυτό και ειλικρινά καραευχαριστήθηκα την ωραία και πραγματικά ασφαλή αίσθηση ,την οποία μου έδωσε αυτή η λαοθάλασσα έξω από τη Βουλή..!Ακόμα και σε μια συναυλία να πας ,όλο και κάποιο ευτράπελο θα παίξει...Κι όμως οι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ δεν είναι όυτε εκνευρισμένοι ,ούτε ξεπεσμένοι...Ενδιαφέρονται να δράσουν κι όχι να αντιδράσουν..Αξιοπρεπές να είσαι τελικά ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ..

Όσο μεγαλώνω αγαπώ κι εκτιμώ περισσότερο τη λέξη αξιοπρέπεια..Μέσα σε όλα έγινα και 26...Κι ως γνωστόν κάθε φορά στα γενέθλιά μου βάζω κι έναν στόχο..Λέω λοιπόν ο φετινός στόχος να είναι λίγο πιο δύσκολος από τον περσινό:Θέλω να καταφέρω να είμαι πιο επιεικής με τους άλλους και πιο αυστηρή με τον εαυτό μου!

4 σχόλια:

  1. ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΕΛΩΜΑ ΑΠΟ ΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΙΑΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΕΡΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ,ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ,ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λατρεύω, λατρέυω τις λίστες. Κάνω μανιωδώς και συμπάσχω απόλυτα. Όσο για το blog με τις λίστες μάλλον λες το blog του Enteka. Χρόνια πολλά και για τα γενέθλια ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φιλενάδα μου οι φωτό με τη νέα μηχανή φυσάνε.Μια λίστα απο ευχές και απο μένα καλό μου.Και μέχρι τα 27 να έχουμε βάλει σε όλες tik δίπλα.Οχι το σπαστικό το τικ το άλλο που θυμίζει το σήμα της Nike και σημαίνει πάει έγινε και αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή