Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Τι μαθαίνει κανείς…







……..όταν μένει σπίτι για 3 μέρες με 39 πυρετό:

1.Ότι η ζωή του ήταν υπέροχη π.π.(προ πυρετού) και κακώς γκρίνιαζε για ψύλλου πήδημα (τώρα αναρωτιέμαι από πού να τραβάει η σκούφια αυτής της έκφρασης)

2.Ότι η ζωή χωρίς να έχεις όσφρηση και γεύση είναι Dolce χωρίς Gabbana ,σαν All Star χωρίς να είναι φθαρμένα, σαν cheesecake χωρίς φράουλες έστω!!!!!!!!!!

3.Ότι η ελληνική τηλεόραση έχει γέλιο… Και καλά κάνει… Υπήρξε σύμμαχος μου ενάντια στη γρίπη και θα την ευγνωμονώ πάντα για αυτό!(ήμουν τόσο τυχερή που πέτυχα και τους δέκα μικρούς Μήτσους…. ξέρετε πάμε πλατεία, αν υποψιαστώ ότι το παιδί μου είναι gay θα πεθάνω, Μισέλ με μπερεδάκι και όλα όσα έχω λατρέψει ως teenager…)

4.Ότι όσο χάλια κι αν νιώθεις είναι τόσο ωραίο να συνειδητοποιείς ότι υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι πραγματικά σε νοιάζονται…!

5.Ότι δεν πρέπει να θεωρούμε τίποτα δεδομένο και να προσέχουμε τους εαυτούς μας γιατί είναι όντως ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε!

7 σχόλια:

  1. Περαστικά! :)
    Η πρώτη φωτογραφία με τα φαναράκια είναι τόσο ωραία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περαστικά και γρήγορα!!!
    Το 5 μου άρεσε πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ,ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘΜ. 2 ΟΜΟΛΟΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ Ή ΔΙΑΒΑΣΕΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ.ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΧΑΡΑ. ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περαστικά σου!
    πάντως θα διαφωνήσω όσο αφορά το cheesecake....το προτιμώ με κεράσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή