Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Τα καλύτερα έρχονται εκεί όπου δεν τα περιμένεις!


Ο τίτλος είναι τελείως άσχετος με το post που πρόκειται να ακολουθήσει ,αλλά έτσι μου ήρθε πρωινιάτικα!Στη ζωή αυτή ένα πράγμα είναι σίγουρο...Ό,τι κοροϊδεύεις,το λούζεσαι...έτσι κι εγώ λοιπόν σιχαίνομαι τα οικονομικά..όλα ξεκίνησαν από το πτυχίο μου, το οποίο αν κι είναι Διεθνών κι Ευρωπαϊκών σπουδών ,προκειμένου να το πάρω στα χεράκια μου ,έπρεπε να αποκτήσω γνώσεις μικρο-μακρο οικονομίας ,λογιστικής ,χρηματοοικονομικής και άλλων οικονομικών whatever ,μιας και ήμουν φοιτήτρια σε Οικονομικό Πανεπιστήμιο και οι καθηγητές έπρεπε να συμπληρώσουν ώρες..!Μετά βρέθηκα σε ένα μεταπτυχιακό για wannabe managers και χωρίς κααααααααν να το καταλάβω σε μια δουλειά στην οποία όλη μέρα ασχολούμαι με οικονομικά μεγέθη ,ενώ κάνω break και ονειρεύομαι ότι διευθύνω τη Γαλλική Vogue !Κατά ένα ανεξήγητο βέβαια λόγο , στη δουλειά μου είμαι πολύ αποδοτική ...Ίσως να φταίει το γεγονός ότι από μικρή ,από την περίοδο που ήμουν μαθήτρια ,είχα μάθει να αποδίδω σε μαθήματα που σιχαινόμουν π.χ. Ιστορία ή Γεωγραφία ..

Anyways ,χθες λοιπόν ,καθώς επέστρεφα σπίτι από μια μέρα γεμάτη δουλειά και άπειρους καφέδες ,κάπου ανάμεσα στο άραγμα στον καναπέ για gossip girl και στην ανάγνωση της βιογραφίας της Channel ,μου ήρθε η ιδέα να γράψω κάτι για να ευτελίσω τους οικονομικούς όρους ,οι οποίοι μας βομβαρδίζουν καθημερινά ,μεταφράζοντάς τους στην γλώσσα των fashion followers!

Voilà:

Spread: Έχουμε και λέμε στον κόσμο της Βalenciaga η διαφορά της τιμής προσφοράς - ζήτησης των προϊόντων της είναι απλά huuuuuuuge.....Κι ακόμα και σε έναν τόσο stylish κόσμο , η άνοδος των spreads θα ήταν αναπόφευκτη!

Πληθωρισμός: Μαζεύεις επί έναν ολόκληρο χρόνο λεφτά για να πας στο Παρίσι και να ψωνίσεις ο,τι πιο ιδιαίτερο vintage it thing υπάρχει σε όλο τον πλανήτη και συνειδητοποιείς ότι το ποσοστό του επιπέδου των τιμών έχει ανέβει τόοοοσο που σου επιτρέπει να αγοράσεις μόνο ένα μαντήλι , για να το κουνήσεις στον ωραίο Γάλλο που γνώρισες σε ένα μπαρ ,που τα έπινες για να πνίξεις τον πόνο σου..!

Οικονομική Φούσκα:Ε καλά ...αυτό στoν πλανήτη των καταναλωτικών οργίων είναι a piece of cake να συμβεί...Πας να αγοράσεις ΕΝΑ ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα και γυρνάς σπίτι σου με 3 ζευγάρια σανδάλια!

Δ.Ν.Τ.:θα είμαι σύντομη και περιεκτκή:Rachel Zoe!

Χρηματηστηριακοί Δείκτες :Αμερικάνικη Vogue

11 σχόλια:

  1. ego meno stin fotografia paralia...8imiste mou girls na mn vgo gia banio mazi sas!!!!

    (ma..oooles sas modela??!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. egw pali latreeeeeuw t oikonomika k apo oktwmbrio tha mai sigoura foithtria oikonomikwn h st pamak h st apth[perimenw tis baseis]...
    teleio t post s pantws!

    http://in7thheavenwithmarc.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κουκλίτσα μου γιατί είσαι προβληματισμένη ,και δεν είσαι αισιόδοξη, με τόσες γνώσης, και με τόση ομορφιά που έχεις, μια νέα κοπελίτσα σαν και σένα που πρέπει να εχεις όρεξη δύναμη για την ζωή και το μέλλον σου !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. aaa ayta 8a grapsw sthn eksetastikh tou septemvriouuu :D:D:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχαχαχα Πανέξυπνο!
    Confessions of a Shopacholic

    ΑπάντησηΔιαγραφή