Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

uggs....


...σε άντρες!Λοιπόν ...είχα βάλει στοίχημα με έναν φίλο μου ότι η ώρα που θα δούμε κάποιον άντρα να κυκλοφορεί με uggs δεν θα αργήσει να έρθει!Προχθές λοιπόν ,ενώ διασχίζω τη Βουκουρεστίου και με πιάνει ταχυκαρδία όσο χαζεύω τις Μulberry χτυπάει το τηλέφωνο...Και είναι η φίλη μου η Ελίζα ,η οποία ήταν ενήμερη για το στοίχημα και μου ανακοίνωσε ότι εθεάθη ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ο πρώτος άντρας στην Ελλάδα με uggs ,στην περιοχή της Γλυφάδας και μάλιστα..ήταν και κάπου στην έκτη δεκαετία της ζωής του!!!!!!!

ΜETROSEXUAL 60αρης,Έλληνας,κάτοικος Νοτίων Προαστίων κυκλοφορεί ανάμεσά μας με μαύρες Uggs....

7 σχόλια:

  1. αααα τι γλυκό που μου στειλες e-mail!Περιττό να πώ πως την όλη μπλογκοκατάσταση την έχεις άνετα!Είσαι τόσο ενθουσιώδης που πραγμάτικα απόρρησα πως μπορεις να χεις κατάθλιψη(όπως είπες σε προηγούμενο ποστ)!Σου πάει να σαι ευτυχισμένη!Εννοείται πως θα σε ακολουθήσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧ....make my day honey!Λατρεύω να γνωρίζω ξεχωριστούς ανθρώπους..Κι εσύ όπως φαίνεται από το blog σου ανήκεις σε αυτή την κατηγορία!Kι όσο για την κατάθλιψη...κράτησε μόνο λίγες ώρες...Θα τα λέμε λοιπόν εδώ!χχχχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εθεάθη και ο 2ος παλικαράς με Uggs...Τόπος του εγκλήματος το Κολωνάκι, δράστης +-25 fashion victim...Η επέμβαση του F-DA ήταν άμεση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Egw exw na dhlwsw ta ekshs
    1) oti arnoumai peismatika na arnhthw na greeklish mou!!!

    2) oti an h Kat einai h gnwsth Kat,apla dhlwnw latreia k proskunw!!

    3) agapw ta Uggs,prwth fora pou agorasa Uggs htan to 2004,k malista gia logous kathara praktikous-ekane -10 sth Viennh..

    4) dn thelw na dw antra me Uggs.POTE.Apla,lita k aperitta!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1)μισώ τα greeklish
    2)Δεν είναι η γνωστή Κατ αλλά πίστεψέ με κι αυτήν θα την προσκυνούσες, αν την ήξερες
    3)Ειλικρινά δεν υπάρχουν...Είναι απίστευτα άνετες
    4)...Λυπάμαι , αλλά κυκλοφορούν αναμεσά μας...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Lew na tous ksurisoume k na grayoume teddyboys panw tous!!
    asteieuomai..isws etsi payoun na tis lene "ekeines oi xontres malliares mpotes eskimwou" k na katalavoun giati ta Ugg kerdizoun kathe maxh me opoiodhpote allo papoutsi!!!Zhtw h anesh!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή