Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

....Κάτι άκρως χρήσιμο....

Τόσες πολλές υποχρεώσεις σε τόσο λίγο χρόνο! Γιατί ακόμα και μία απόλαυση όπως το shopping να πρέπει να συνοδεύεται από άγχος, ταλαιπωρία, πολύωρη αναμονή στο ταμείο, αγενή και μη καταρτισμένη πωλήτρια που στο τέλος μας φορτώνει με ότι πιο άχρηστο πράγμα εκτός από αυτό που πραγματικά έχουμε ανάγκη!
Τώρα ήρθε ο πιο ξεκούραστος τρόπος να κάνετε τα ψώνια σας, όποτε εσείς το επιθυμείτε αγοράζοντας ότι πραγματικά έχετε εσείς ανάγκη! Μ` ένα κλικ στο www.beautyfactor.gr και βλέπετε στην οθόνη σας προϊόντα των μεγαλύτερων οίκων όπως Estee Lauder, Clinique, Burberry, La Prairie, Dior και τόσοι άλλοι . Κάνετε τις αγορές σας on-line και κερδίζετε από έκπτωση 10%. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να περιηγηθείτε στο on-line κατάστημά μας και να βλέπετε μπροστά στα μάτια σας να ξετυλίγεται ολόκληρος ο μαγικός κόσμος της ομορφιάς!
Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται με εταιρεία courier μέσα σε 1-2 το πολύ εργάσιμες μέρες. Για αγορές προϊόντων αξίας μεγαλύτερης των 120 Ευρώ, ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα μεταφοράς.
Καθίστε λοιπόν αναπαυτικά και επιδοθείτε στο πιο ξέφρενο και ξεκούραστο shopping της ζωής σας… www.beautyfactor.gr και αφήστε τους άλλους να ψάχνουν!

2 σχόλια: