Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Α Γ Α Π ΩΩ....

Αγαπώ:

1.Να χουχουλιάζω στον καναπέ μου , βλέποντας sex and the city και τρώγοντας μισόκιλα παγωτά haagen dazs.

2.Nα χορεύω ασταμάτητα με τις φίλες μου το girls just wanna have fun.

3.Να σερφάρω ατελείωτες ώρες στο www.style.com χαζεύοντας όλα τα αγαπημένα μου fashion icons.

4.Nα ουρλιάζω στην κολλητή

μου ότι την αγαπώ.

5.Να χαμογελάω μόνη μου στο αυτοκίνητο επειδή συνειδητοποιώ πόσο ερωτευμένη είμαι.

6.Να διαβάζω περιοδικά έχοντας τον Casanova(ο σκύλος μου)στα πόδια μου.

7.Τον μεσημεριανό καφέ , μια ηλιόλουστη μέρα ,μετά τη δουλεία ,κράζοντας ατελείωτες ώρες με τις φίλες μου: α)τον άκυρο γκόμενο που μας κέρναγε σφηνάκια χθες στο Γκάζι.

β) το αγόρι μας που πάλι ξέχασε την επέτειό μας.

γ) την ξυνή από τη δουλειά που μας ανάγκασε να χτυπήσουμε

12ωρο Παρασκευή στη δουλειά.

δ)τον καθηγητή που μας έκοψε στο τελευταίο μας μάθημα για

πτυχίο.

ε)το τηλέφωνο που δεν χτυπάει.

8.Να ανακαλύπτω καινούργιες γεύσεις.

9.Να χτυπάει το τηλέφωνο και να είναι ο Θέμης και να μου λέει ότι κέρδισα δύο εισητήρια για τη συναυλία της Britney στο Λονδίνο.(κι όμως μου συνέβη και αυτό.)

10.Να κάνω ατελείωτο shopping therapy έχοντας για συντροφιά μόνο το ροζ ip ode μου.

11.Να βάφω τα νύχια μου.(Θεέ μου πόσο μα πόσο ριχή είμαι.)

12.Να γράφει κάποιος για μένα αντί για μένα όλα όσα νιώθω και σκέφτομαι. Είναι τόσο μα τόσο ωραίο να συνειδητοποιώ ότι δεν είμαι τελικά παράξενη ούτε τρελή ,αλλά ένας φυσιολογικός υπέροχος άνθρωπος.(Βάσω Βαμβουνάκη σε σένα αναφέρομαι που σε <<γνώρισα >> στη Σέριφο και μπορεί να αμφισβητείς την ύπαρξή μου αλλά να ξέρεις ότι εμείς οι δύο έχουμε πολλά κοινά)

13.Να ονειρεύομαι το μέλλον έχοντας την αισιοδοξία που έχει ένα 13 χρονο κορίτσι. 14.Να πηγαίνω γυμναστήριο με την κολλητή μου και ενώ οι άλλες ιδρώνουν εμείς να γελάμε ασταμάτητα.(Ξέρετε τι κοιλιακούς κάνεις από το πολύ γέλιο?)

15.Να μου αρέσω.(Όχι δεν είμαι ένα αλαζονικό κοριτσάκι ,αλλά για πείτε μου πως νιώθετε λίγες μέρες πριν σας έρθει η περίοδος που τίποτα πάνω σας δεν σας ικανοποιεί.???????

ΑΥΤΑ και άλλα πολλά πολλά είμαι εγώ ….και θέλω πολύ να γνωριστούμε και να ανταλλάσουμε απόψεις για όλα αυτά που μας ενδιαφέρουν και μας απασχολούν .Λοιπόν τι λέτε …..ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΙΛΕΣ????????

5 σχόλια:

  1. ki egw agapw...apla twra doulevw...opote exw periorismeni agapi...perissotera meta...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λοιπόν..Για να μην μου παραπονιέστε...Βαγγελιλιλιλιλιλολολολιλιλιλολο μου...είσαι ο κυριότερος λόγος που πάω στη δουλειά,είσαι ο άνθρωπος που ευθύνεται για όλες τις φορές που κάποιος μπαίνει στο γραφείο και με βλέπει να χαζογελάω μόνη μου,είσαι ο προσωπικός μου ψυχολόγος και ο wannabe δάσκαλος του snowboard

    DOUDOU...είσαι η υπεύθυνη για τις παραβιάσεις του Κ.Ο.Κ. που κάνω σε αξιοσημείωτη συχνότητα,το self esteem μου,το athinorama μου και αυτή που δεν θα κολλώσει να κάνει οτιδήποτε μαζί μου...Γιατί όσο σκατά κι αν τα κάνουμε.....ό,τι μα ό,τι κι αν μας συμβεί....εμείς θα βρούμε τρόπο να περάσουμε καλά...ΟΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φιλες δε θα γινουμε, ομως η αφοπλιστικη ειλικρινεια μιας γυναικας που αφηνει λιγο μονο απο τη θυληκοτητα της να φανει και μια πτυχη της να βγει στην επιφανεια, δεν ειναι μονο αξιο θαυμασμου, αλλα γεγονος εντυπωσιασμου.
    Αγαπω να διαβαζω γυναικες να μιλουν για την καθημερινοτητα τους με ροζ πενα :[
    yannidakis.spaces.live.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή