Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

http://www.clevernews.gr/

Site για παντός είδους ενημέρωση..!Εκεί μπορείτε να διαβάζετε άρθρα όχι μόνο δικά μου,αλλά φυσικά κι άλλων πολύ ενδιφέροντων ανθρώπων,που ζουν ανάμεσά μας κι έχουν πάνω κάτω τους ίδιους προβληματισμούς με εμάς!
Ακολουθεί copy paste ,για να πάρετε μία γεύση:



Και ενώ η οικονομική, ψυχολογική, ηθική και κοινωνική κρίση καλά κρατεί, ας μη ξεχνάμε πως υπάρχουν χιλιάδες τρόποι να ξεφύγουμε από όλη αυτή την καταθλιπτική μιζέρια που καραδοκεί παντού και που είναι έτοιμη να κατοικοεδρεύσει μέσα στην ψυχολογία μας, υφαρπάζοντάς μας τη διάθεση για ΖΩΗ.
Μέσα σε ένα τόσο «μουδιασμένο» περιβάλλον, με ανθρώπους συχνά να παραμιλούν, ξεπροβάλουν όμορφες και ενδιαφέρουσες ιδέες, οι οποίες σαν καλοί αχθοφόροι μας ξαλαφρώνουν από το οποιοδήποτε κοινωνικοοικονομικό βάρος μας.
Περπατώντας στα στενάκια της Καραγιώργη Σερβίας κάνουμε μια στάση στο «Dude» για ένα ποτάκι μέσα σε ένα χώρο ανατρεπτικό , παρεϊστικο και χαλαρωτικό (Προσοχή στην παρέα …παίζει σημαντικότατο ρόλο!!!!)
Οι έχοντες αδυναμία στα …μύδια…μπορούν να επισκεφτούν το «Avalon», το οποίο έχει ξεχωριστή κατηγορία στο μενού του αναφορικά με τα αγαπημένα μας μαλάκια (προσοχή στον τονισμό!!!). Ζεστό περιβάλλον και προσιτές τιμές..
Μια εκπληκτική πρόταση από τον Κώστα Βελώνη μας περιμένει στη ΓΚΑΛΕΡΙ Α.Δ. με τίτλο «Πώς μπορεί Κανείς να Σκέπτεται Ελεύθερα στη Σκιά ενός Ναού» στις 15 Νοεμβρίου ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό, εκθέτοντας γλυπτά μικρής και μεσαίας κλίμακας, τα οποία αναφέρονται σε στιγμές που σημάδεψαν την ιστορία….
Για να μην ξεχνάμε την κατηγορία FEET, οφείλουμε να ενημερώσουμε τους λάτρεις του ποδήλατου πως δέκα χρόνια μετά το ξεκίνημά του στη Νέα Υόρκη, το διεθνές Bicycle Film Festival κάνει την εμφάνιση του στην Αθήνα στις 11 Νοεμβρίου θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τιμήσει την αναδυόμενη ποδηλατική κουλτούρα!!
(δείτε σχετική ανάρτηση εδώ )
Τέλος, ο Καμίλο Νόλλας παραδίδει σεμινάρια φωτογραφίας σε αρχάριους, αλλά και προχωρημένους ερασιτέχνες φωτογράφους στην αίθουσα πολυμέσων του EXILE!
Δώστε εναλλακτική διασκέδαση στον εαυτό σας, κάνοντας κάτι διαφορετικό και ενδιαφέρον…
Ζητούν την ψήφο εμπιστοσύνη σας, μην τους τη στερήσετε...!



Δύσκολοι καιροί!! Εκλογές, ανάλυση των εκλογών και τηλεοπτικά debates, αποχή, η οποία μας κλείνει πονηρά έως απειλητικά το μάτι, νέοι που όλο και λιγότερο φλερτάρουν με τις κάλπες, παλαιοί υποψήφιοι που ξαναδιεκδικούν την ψήφο μας (άλλοι με λιγότερη και άλλοι με περισσότερη επιτυχία), νέοι υποψήφιοι που προσπαθούν να μας πείσουν με τη new entrance τους, επιτελεία κομμάτων εν εξάλλω καταστάση, στατιστικά στοιχεία και προγνωστικά να κλέβουν το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου μας, προεκλογικές καρτούλες όλων των χρωμάτων, έξυπνα και κοινότοπα συνθήματα, ΔΝΤ και ενημέρωση για τα spreads, Διεθνής Οικονομία και Παγκόσμιες Τράπεζες, περικοπές, δηλώσεις Υπουργών και Αρχηγών Κομμάτων…… Και στη μέση όλων αυτών Ο ΕΛΛΗΝΑΣ….., που μέσα στη μυαλό του εκτός από τα παραπάνω έχει και την αποπληρωμή του δανείου του, τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, την έννοια των παιδιών του, τη βραδινή του έξοδο, τα προβλήματα στα αισθηματικά του, το διαζύγιό του, την ερωμένη του (συνήθως αυτά πάνε μαζί), το ταξίδι που σκέφτεται να κάνει έχοντας υπολογίσει κυρίως το οικονομικό κόστος, το πρόγραμμα που θα παρακολουθήσει στην τηλεόραση….
Καταλήγω να πιστεύω πως παραείναι ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ ή έστω μέχρι στιγμής διατηρεί μια φαινομενική ψυχραιμία….αναισθησία…απάθεια…Συμπληρώστε τις τελίτσες με όποια λέξη θέλετε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου